Stonemountainscoffee

TOP KOFFIE UIT EIGEN BRANDERIJ

Bij Serious Coffee kunt u ook terecht voor heerlijke vers gebrande koffie. Ons eigen koffielabel Stonemountainscoffee staat voor hoge, constante kwaliteit. Koffiebonen uit het Latijns-Amerikaanse Brazilië en Honduras, gebrand in onze eigen branderij in hartje Breda waar u thuis een lekkere espresso of cappuccino mee kunt zetten.

Maak kennis met onze 3 koffievarianten.

LATIN-MELANGE

100% ARABICA-KOFFIEBONEN

De Latin-melange is een blend van 100% arabica-koffiebonen. Een zacht-zoete Yellow Bourbon-boon uit Brazilië en een wat meer uitgesproken Copan uit Honduras die deze koffie een verrassende en aangename toets van lichte sigaar geeft. De verschillende brandprofielen van deze twee koffies zorgen voor een mooie rijkdom in de smaak. Deze koffie is in korte tijd zeer populair geworden onder onze klanten.

MASTERBLEND

100% ARABICA-KOFFIEBONEN

De Masterblend Savanne is een blend van 100% arabica-koffiebonen. Een zacht-zoete Yellow Bourbon-boon uit Brazilië gecombineerd met een licht fruitige Ethiopie Sidamo die deze koffie een fris zuurtje geeft zonder dat dit overheerst. Deze koffie is wat lichter gebrand wat de fruitigheid ten goede komt.

BRAZILLIË

100% ARABICA-KOFFIEBONEN

Een zacht-zoete Yellow Bourbon-boon uit Brazilië, medium gebrand om wat van de frisheid te behouden.

PROFITEER VAN ONS   KOFFIE-ABONNEMENT

€50,- KORTING OP EEN ABONNEMENT

Wij bieden u de mogelijkheid om een koffie-abonnement af te sluiten met een minimale afname van 12 kilo koffiebonen per jaar. U betaalt dan geen €26,50 per kilo, maar slechts €22,50.

Dat is bijna €50,- voordeel!

Elke twee maanden sturen wij u per post 2 x 1 kilo koffiebonen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. De eerste levering zien wij als een proefperiode voor u. U kunt ons na de eerste levering laten weten als u niet verder wenst te gaan.

Vraag via mail of telefoon uw abonnement aan of sluit er een af bij een bezoek aan onze showroom.

BONENMALER    EUREKA MIGNON SPECIALITA

TIJDELIJK € 100,- KORTING EXTRA OP EEN BONENMALER BIJ EEN KOFFIE-ABONNEMENT!

De strak uitgevoerde, zwart/chroom bonenmaler Eureka Mignon Specialita krijgt fantastische reviews, neemt weinig ruimte in op uw aanrecht en geeft een zeer constante maling. Instellen van de duur van het malen en de maalfijnheid is erg eenvoudig waardoor u de beste smaak uit uw koffiebonen kunt halen.

Bij het afsluiten van het koffie-abonnement bieden we u deze bonenmaler aan voor slechts €299,00 in plaats van de normale verkoopadviesprijs van €399,00.

Logo