Stonemountainscoffee

TOP KOFFIE UIT EIGEN BRANDERIJ

Bij Serious Coffee kunt u ook terecht voor heerlijke vers gebrande koffie. Ons eigen koffielabel Stonemountainscoffee staat voor hoge, constante kwaliteit. Koffiebonen uit het Latijns-Amerikaanse Brazilië en Honduras of één van onze andere topkwaliteit blends, gebrand in onze eigen branderij in hartje Breda waar u thuis een lekkere espresso of cappuccino mee kunt zetten.

Maak kennis met onze koffievarianten.

PROFITEER VAN €50,- voordeel!

voordelig

koffie-ABONNEMENT

Wij bieden u de mogelijkheid om een koffie-abonnement af te sluiten met een minimale afname van 12 kilo koffiebonen per jaar. U betaalt dan geen €29,95 per kilo, maar slechts €25,95.

Dat is in één jaar bijna €50,- voordeel!

Elke twee maanden, of op eigen ritme, sturen wij u per post 2 x 1 kilo koffiebonen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. De eerste levering zien wij als een proefperiode voor u. U kunt ons na de eerste levering laten weten als u niet verder wenst te gaan.

Vraag via mail of telefoon uw abonnement aan of sluit er een af bij uw bezoek aan onze winkel.

JA, ik wil een Stonemountainscoffee abonnement

SPECIAAL VOOR ABONNEMENTHOUDERS

TIJDELIJK € 100,- KORTING OP EEN BONENMALER BIJ EEN KOFFIE-ABONNEMENT!

De strak uitgevoerde, zwart/chroom bonenmaler Eureka Mignon Specialita krijgt fantastische reviews, neemt weinig ruimte in op uw aanrecht en geeft een zeer constante maling. Instellen van de duur van het malen en de maalfijnheid is erg eenvoudig waardoor u de beste smaak uit uw koffiebonen kunt halen.

Bij het afsluiten van het koffie-abonnement bieden we u deze bonenmaler aan voor slechts €349,00 in plaats van de normale verkoopadviesprijs van €450,00.

Logo

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 en op zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur. Zondag en Maandag gesloten.