Serious-Coffee besteedt haar uiterste zorg om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk verpakt bij u aan te bieden.

Helaas kan het voorkomen dat artikelen beschadigd raken tijdens transport. Mocht het u overkomen dat u uw bestelling is beschadigd, dan kunt u door middel van het retourformulier hier melding van doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de artikelen vervangen. U kunt het retourformulier invullen en aan ons opsturen of per e-mail aan ons toesturen.

U kunt uw retourzending ook doorgeven door in te loggen en te gaan naar ‘Mijn account’, klik op ‘Mijn bestellingen’. U kunt de details bekijken van de desbetreffende bestelling en kiezen welk van de bestelde artikelen u graag retour wilt sturen. U kunt ook aangeven wat de rede van de retourzending is.

Meer informatie over herroeping of retourneren, kunt u vinden in onze voorwaarden.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hans@serious-coffee.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Herroepingsrecht uitzonderingen

Producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, vallen niet onder het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Om Serious Coffee te informeren over een retour:

  1. Ga naar het gedeelte ‘Bestellingen’ van uw account door naar de pagina ‘Mijn account’ te gaan.
  2. Selecteer de bestelling waaruit u een artikel wilt retourneren door op “Details” te klikken.
  3. Selecteer de producten die u wilt retourneren door het vakje naast de naam (namen) aan te vinken.
  4. Voeg de hoeveelheid toe die moet worden geretourneerd (in het geval dat meer dan één product moet worden geretourneerd).
  5. (optioneel) Voeg in het gedeelte “Retourneren van merchandise” een uitleg toe zodat het winkelteam beter begrijpt waarom de klant dit product wil retourneren.
  6. Klik op “Retour aanvragen”.

We zullen een kennisgeving van uw retour ontvangen en zullen u een e-mail sturen met verdere instructies.

 

U kunt het pakket retour zenden naar:

Serious-Coffee
Minervum 7030
4817ZL Breda

 

Melding van terugzending: hans@serious-coffee.nl