HANS KOOT

ESPRESSOMACHINE SPECIALIST EN COFFEE ENTHUSIAST

Ik ben Hans Koot, oprichter van Serious Coffee. Mijn passie is, hoe kan het ook anders, koffie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in verkoop en onderhoud ken ik elke espressomachine die op de markt is van binnen en van buiten.

In mijn winkel en werkplaats in Breda verkoop ik espressomachines van de betere merken en kunt u terecht voor service en onderhoud. Onze Stonemountainscoffee branden we zelf en sinds kort produceren we ook onze eigen top-espressomachine: de Emilia.

U kunt bij Serious Coffee terecht voor nieuwe of gebruikte espressomachines, bonenmalers, koffie, reparaties, accessoires maar natuurlijk ook voor barista workshops en persoonlijk advies.

Kom eens langs! Parkeren kan altijd gratis voor de deur en…. de koffie staat heel snel klaar!

Tot binnenkort!
Hans

KOFFIEMACHINES:

Nieuw en gebruikt

KOM LANGs voor uitgebreid advies

In onze showroom bent u welkom voor een persoonlijke introductie in de wereld van espressomachines en koffietoebehoren. Serious Coffee verkoopt uitsluitend machines en toebehoren van uitmuntende klasse voor zowel de beginnende als de gevorderde barista.

Wij nemen alle tijd voor u. U kunt al uw vragen stellen om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Enkele of dubbele boiler, onderhoud, gebruiksgemak, een machine met waterreservoir of vaste wateraansluiting…. u wilt tenslotte een machine die het best past bij uw situatie.

Naast espressomachines hebben wij ook een ruim assortiment bonenmalers en accessoires zoals tampers, blindfilters, weegschalen, uitklopbakken, thermometers, espresso en cappuccino kopjes, timers etc.

En.. natuurlijk laten we u niet de deur uitgaan voordat u een kopje van onze eigen versgebrande Stonemountainscoffee hebt geproefd!
Parkeren kan gratis voor de deur, dus graag tot binnenkort.

 • Espressomachines van hoge kwaliteit

 • Voor beginnende en gevorderde barista’s

 • Ruime keuze bonenmalers en accessoires

 • Altijd een kopje versgebrande Stonemountainscoffee

SERIOUS COFFEE

HÉT ADRES VOOR KOFFIELIEFHEBBERS IN BREDA EN DE REST VAN NEDERLAND!

Koffieliefhebbers en thuisbarista’s opgelet. Net buiten het centrum van Breda vindt u de winkel van Serious Coffee. Eigenaar Hans Koot is al ruim 20 jaar actief en een gevestigde naam in de koffiewereld. Bij Hans en zijn team kunt u terecht voor aanschaf van nieuwe of second life espressomachines, bonenmalers, eigen vers gebrande Stone Mountain koffie, reparaties, service, onderhoud en… persoonlijk advies.

Serious Coffee is merkonafhankelijk, dus niet gebonden aan bepaalde merken espressomachines. Luisterend naar uw wensen krijgt u, uit een zeer groot aanbod, een voorstel voor een machine die helemaal bij u past en waar u jarenlang plezier aan gaat beleven.

Zijn passie voor koffie is zo groot dat Hans Koot zelf zijn ultieme espressomachine heeft gebouwd. Begonnen als een droom bij een kopje koffie heeft hij de afgelopen jaren zijn eigen espressomachine vanaf scratch ontwikkeld. In deze machine zit al zijn knowhow verwerkt. Alle plussen en minnen die hij bij andere machines opmerkte heeft hij vertaald naar een espressomachine die zijn weerga niet kent. Het resultaat: de Emilia.

 • Concurrerend in prijs

 • Twee boilers

 • Supersnel gebruiksklaar in slechts 6 minuten

 • Fluisterstil

 • Uitgerust met een zelf ontworpen gepatenteerde zetgroep

 • Energiezuinig

 • Computer geregeld

 • Uitgevoerd in RVS

 • Zo betrouwbaar, dat u 3 jaar garantie krijgt

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.

Logo

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 en op zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur. Zondag en Maandag gesloten.